Skal jeg vælge strømpebukser med eller uden kile?

Af Anne 19-05-2024 22:38 Strømpebukser i Store Størrelser

Udvalget af strømpebukser er kæmpe stort så det kan være svært at finde ud af hvilke der passer én bedst.

En af de ting der har kæmpe indflydelse på hvordan strømpen sidder er, om den har den kile eller ej.

Strømpebukser med kile er en fordel for nogle kropstyper og en ulempe for andre.

Er du udstyret med en struttende pariser popo eller har du topmave, så er strømpebukser med kile en fordel for dig. Kilen giver dig det ekstra rummelighed du har brug for hvis din volumen sidder enten foran eller bagpå, men det er vigtig at vende strømpebuksen korrekt, da du ellers ikke får glæde af den ekstra vidde kilen giver dig. 

Mange tror at man altid skal vende kilen bagud og det er også helt korrekt, hvis din fylde sidder på måsen.

Men hvis du er udstyrret med topmave, så skal du vende strømpen om, så du har kilen på maven. Det vil få strømpen til at sidde korrekt, så den ikke ruller ned i løbet af dagen.

Er din fylde fordelt noglelunde jævnt om hoften, så vil strømpebukser uden kile sidde bedre om din underkrop, da du ikke skal bruge ekstra vidde på ét stedt, men har brug for at strømpen fordeler sig jævnt hele vejen rundt om kroppen. Har du denne kropstype vil du vil ofte opleve at strømpebukser med kile vil gide ned ved kilen, så den kan sidde og skrave på inderlåret.

Hos Amamiko har vil strømpebukser fra Pamela Mann og Cette uden kile og strømpebukser med kile fra Festival og Trasparenze