Kjoleguide

Hos Amamiko har vi 3 forskellige kjolemodeller, der har forskellige fordele til forskellige kropstyper.

Her kan du læse en kort beskrivelse af hvad de forskellige kjolemodeller fremhæver eller kammuflere.

Længere nede på siden finder du en oversigt over kjole modeller til forskelige kropstyper.


A-formet kjoler

Vi har to forskellige A-formede kjole modeller.

Den ene har let A-form. Kjolen sidder til over barmen og bliver løs ned om maven og hoften.

Det er en model der er yderst klædelig, hvis din barm og hoftemål er nogenlunde samme størrelse, men hvor du stadig ønsker at skjule maven.
Den A-formet kjole kommer med flere forskellige halsudskæringer, men pasformen er den samme.

 

Den anden af vores A-formet kjoler er Moon kjolen.

Denne model er løs helt oppe fra ærmegabet og ligger sig i bløde folder, så den kammuflere både mave og hofte. Det er kjolen for dig, der ikke bryder sig om at kjoler sidder til.

Det er en meget ny model, så den kommer kun med v-udskæring pt.

Tryk her for at komme til de A-formede kjoler

 

Empire kjoler

Vores Empire kjoler sidder til over barmen og har et a-formet skørt med go vidde.

Overskæringen sidder ca. 10 cm over navlen, hvilket gør at kjolen kan kamuflere en lille top mave, men stadig fremvise talje. Dette er en rigtig god kjole for dig der har smal talje og bredde hofter, da skørtet er bredt nok til at du sagtens kan være to størrelser større om måsen end om brystet uden at der er noget der strammer. Empirekjolerne findes med flere forskellige halsudskæringer, men pasformen er den samme.

Tryk her for at komme til Empire kjoler

 

Taljerede kjoler

Vores Taljerede kjoler er for dig der skal ud og flashe taljen ;-)

De er skåret ca. 5 cm over navlen og har et A-formet skørt med god vidde.

Vi anbefaler de taljerede kjoler til dig der har større barm end hofte og til dig med timeglasfigur.

Tryk her for at komme til Taljerede kjoler

 

Klæd dig efter din kropstype

 

Dette afsnit er kun til inspiration, det vigtigste er at du føler dig godt tilpas i det tøj du tager på.
Husk at regler er til for at blive brudt og at en kvinde der er tilpas i sin krop er en lækker!
Det kan nogengange være svært at tyde hvilken kropsform man har, derfor er der også beskrevet hvordan de forskellige kropsformer tager på i vægt, da det evt. kan hjælpe dig med at pejle dig ind på din facon.

-----------

Diamant form

Dine hofter er breddere end dine skuldre og bryst, og din mave er oftest dit breddeste punkt, uden en klar antydning af taljen. Dine lår er fyldige og dine lægge og arme er smalle. Hvis du tager på, sætter det sig på maven før andre steder.

Har du diamantform og sidder din mave højt, så tag et kig på de A-formet kjoler, de får fremhævet dit bryst, men sidder løsere ned om maven.

Er du mere til løse kjoler, så prøv Moon modellen. Sidder din mave lavt, så prøv Empirekjolerne, da de vil fremhæve barmen og give dig noget mere talje.

-----------

Pæreform

Du har en tydelig markeret talje og er slank på overkrop og arme. Dine hofter er dit breddeste punkt og tager du på i vægt sætter det sig på hofter, mås og lår, før andre steder.

Er du pæreformet, så skab fokus på din overkrop, for at skabe noget mere ballance mellem bund og top. Prøv f.eks. en af vores krave kjoler.

Er der stor forskel mellem din talje og hofte, så prøv at kigge på Empirekjolerne. Med dem får du fremhævet din talje og skørtet har vidde nok til at intet strammer om hoften.

-----------

Trekantet form

Du har bredde skuldre og storbarm og er bred over ryggen. Dine hofter og ben er smallere end din overkrop. Hvis du tager på, sætter det sig på barm og mave før hofter og lår.

Har du en trekantet form, så flyt fokus ned omkring dine hofter, så du skaber balance med over og underkrop. Prøv at tage et kig på nogle af vores kjoler med påsatte lommer, eller kjoler der har mønster på underdelen og er ensfarvet på overdelen.

-----------

Søjleform

Dine hofter og bryst har samme omkreds og din talje er ikke tydeligt markeret. Dine ben og din mås er slanke. Tager du på i vægt, fordeler det sig jævn over hele kroppen.

Har du en søljeformet krop, så prøv at tage et kig på panelkjolerne. De giver illusionen af svung i kroppen. De A-formet kjoler er også super fine på en søjleformet krop, da den lette A-form giver en flot feminin silhuet.

-----------

Timeglas form

Dine hofter og bryst har samme omkreds og din talje er tydelig markeret.

Tager du på i vægt, sætter det sig på hofter og bryst, før andre steder.

Ud og vis din talje frem NU! tag et kig på de taljerede kjoler, prøv f.eks en Obu kjole der sætter max. fokus på taljen med det indsyede bæltebånd.

-----------

Oval form

Din talje er ikke tydeligt markeret og din midje er dit bredeste punkt. Du har smallere hofter end dit bryst og en lille mås. Dine ben er slanke. Tager du på i vægt, sætter det sig på maven, før andre steder.

De A-formet kjoler er så fine til denne kropsform. De får fremhævet dit bryst og den smalle A-facon skaber harmoni mellem over og underkrop. Du kan også vælge Moon kjolen, der ligger sig i løse bølger rundt om kroppen.

-----------


Få masser af ideer til en farverig feminin garderobe, der fremhæver det bedste - DIG!

Tryk her for at hører mere

 

 

 

back